Първа изненада: Ремзи Осман се отказа от битката за нов депутатски мандат?

Доайенът в Народното събрание Ремзи Осман няма да се кандидатира за нов мандат, разкриха за 24rodopi отлично осведомени източници. Политикът от Черноочене има 22 години стаж като народен представител, но няма да се състезава за 42-рото Народно събрание.
Той е поискал на днешното събрание на ДПС в Момчилград името му да не фигурира сред кандидатите. Очаква се същото да се случи и на другите разширени събрания в региона.
Ще припомним, че на 19 март той заяви пред репортер на 24smolian, която медия е част от групата на „Родопи voice“, че ще бъде кандидат за следващия парламент.
„Нямам намерение да се оттеглям от политиката въпреки, че съм депутат от 20 години. Аз съм на 49 години. Всяка политическа партия си има своя програма. ДПС винаги съчетава опита с приемствеността за разлика от други партии. На всички избори ДПС увеличава своите гласове, не само в Родопите, а и във Видин, Враца. Не ни стигнаха в някои райони по 100-200 гласа, за да имаме депутати и то в райони, в които няма мюсюлмани. Това са хора, които припознават ДПС като една последователна партия, която защитава общите интереси”, заяви в началото на седмицата Осман. По-късно той имал важен разговор с Ахмед Доган и Лютви Местан.
 
Очаквайте подробности по темата
hard admin

*

Top