Първо в 24rodopi: Строителният министър за 24 часа в Кърджали, открива 24-те км от спирка „Джебел“ до Подкова (11.00 часа, 4 февруари)

Близо 24 часа ще остане в Кърджали министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева, която идва за откриването на 24-километровата отсечка от спирка „Джебел” до село Подкова, съобщиха за 24rodopi.com от екипа й.
Терзиева се очаква днес към 16.30 часа в Кърджали. Тя първо ще разговаря с кметовете на 7-те общини. Домакин на срещата ще бъде областният управител Бисер Николов.
Във вторник ще направи оглед на централния водопровод в Кърджали, който бе ремонтиран наскоро.
Както първи 24rodopi.com писа, министър Терзиева ще пререже лентата на новия път от спирка „Джебел” до Подкова, който участък ще съкрати пътуването между Кърджали и Комотини с още 15 километра.
Церемонията е насрочена за 11.00 часа на 4 февруари. Сред гостите ще бъдат зам.-министърът на транспорта Петър Киров и шефът на Агенция “Пътна инфраструктура” Стефан Чайков, потвърдиха от Областна администрация.

В програмата на министър Терзиева не е предвидена инспекция на строителството на социалния център и защитеното жилище във “Веселчане”.

На снимката: „Пясъчната” бариера край спирка „Джебел” вече я няма. Тя ще остане само неприятен спомен за водача на този гръцки автомобил, който реши да мине напряко за Кърджали

hard admin

*

Top