Първо в 24rodopi.com: Икономистът Фейзи Бекир и учителят Румен Младенов – зам.-областни управители!

Икономистът Фейзи Якуб Бекир и учителят Румен Младенов Младенов стават зам.-областни управители в екипа на областния управител на Кърджали Илия Илиев, съобщиха за 24rodopi.com отлично осведомени източници. Назначенията ще бъдат обявени в сряда.
Както 24rodopi.com първи писа, общинският съветник в Кърджали Фейзи Бекир (на снимката горе), който бе №4 в кандидат-депутатската листа на ГЕРБ в региона, бе номиниран от кърджалийската организация и утвърден от премиера Бойко Борисов.
Той е роден на 11 януари 1975 година. Регионален шеф е на застрахователна компания.
Румен Младенов, който и бивш директор на СОУ-то в Кирково, заемаше третата позиция в листата на ГЕРБ.
Младенов стана известен в края на април 2013-та след сигнал на ДПС, че „директорът на СОУ „Отец Паисий” в Кирково Румен Младенов е заявил на децата от клас 12А, че ако се ангажират да посрещнат представителя на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов и гласуват за ПП ГЕРБ, ще получат ключа за матурите, които им предстоят през месец май“. Тогава областният лидер на ГЕРБ Цвета Караянчева заяви, че това са пълни лъжи.
Румен Младенов е роден на 20 април 1960 година.
Отпаднала е номинацията на Реформаторския блок – Нурай Газеп, след като Борисов настоявал единият от заместниците да бъде от Кирково.
24rodopi.com

От ГЕРБ потвърдиха новината на 24rodopi.com – четете тук
hard admin

*

Top