Първо в 24rodopi.com: Кървава разправа в „Теклас“, един е наръган


Работник в „Теклас България” беше наръган с нож от свой колега днес следобед. „Двамата се сдърпали в съблекалнята. Колегата, който завчера черпи за бебе, извадил джобно ножче и намушкал опонента си в областта на шията. Пострадалият дойде в служебния автобус целият в кръв, наложи се да слезем и да му помогнем”, поясниха пред 24rodopi.com свидетели минути след инцидента.

„Не знаем какво му е станало на колегата. Два дни беше много щастлив, станал е баща все пак. Сега ще му стъжнят живота”, казаха по телефона работници, които още са във фабриката за каучукови изделия.
Няма опасност за живота на наръгания, предаде от Центъра на спешна медицинска помощ репортер на 24rodopi.com. Раните са повърхностни. Случаят се изяснява от органите на МВР. „В момента в Спешното има полицаи. Пациентът ще бъде закаран на третия етаж, за да бъде прегледан от други лекари. Очаква се и невролог”, предаде репортерът ни.
Сигналът, който бил подаден от „Теклас България” гласял, че имало инцидент в служебния автобуса.
Това е поредният инцидент в „Теклас България”. Най-тежкият бе с новопостъпилия работник Еркан Халил, който бе убит от робот. Най-добрата работничка за миналата година пък през май бе ударена от ток. След като напусна тя замина да се лекува в чужбина, разказа съпругът й.
24rodopi.com
Очаквайте подробности и и още снимки
hard admin

*

Top