Разбиха банда за сексуална експлоатация, сред арестуваните е Г. Ч. от Кърджали

Служители на ГДБОП и колегите им в СДВР неутрализираха шестчленна организирана престъпна група, занимавала се с набиране и транспортиране на жени с цел сексуална експлоатация на територията на столицата, съобщиха от пресцентъра на МВР.

В хода на разследването е изяснено, че организатор и лидер на групата е 43- годишният Ц.Б. от София, криминално проявен за причиняване на средна телесна повреда, склоняване към проституция и грабеж. Сексуалните услуги срещу заплащане били предоставяни в специално наетите от него два апартамента и нощен бар. Освен на посочените места, групата осигурявала момичета и на желани от клиентите адреси.

С транспортирането на жените и събирането на оборотите били ангажирани криминално проявените Г.Ч. (33 г.) от Кърджали, регистриран за кражба, и Р.Г. (39 г.) от София – с регистрации за кражби, фалшифициране на документи и хулиганство.

Криминално проявените Б.К. (39 г.) от Ивайловград , който е осъждан в Гърция, П.Я. (32 г.) от Чирпан – регистриран за кражба и грабеж, и Л.С. (41 г.) от София играели ролята на охрана на ползваните от групата адреси.

hard admin

*

Top