Разград пак станаха шампиони на България, „звезда“ на „Левски“: В България няма футбол, а корупция!

„В България няма футбол, в България има корупция. „Лудогорец” от Разград не играе футбол на терена, а извън него купува мачовете. Играчите на „Славия” са взели по 20-30 хиляди лева, за да играят силно срещу „Левски”, това заяви играчът на „сините” Базил де Карвальо минути след драматичния мач в столицата. „Левски” завърши 1:1 срещу „Славия” на своя стадион и минути преди край на футболното първенство изтърва шампионската титла. „Лудогорец” е отново шампион след победа в Монтана.

Вратарят Георги Петков, който лиши “Левски” от шампионската титла, изигравайки важна роля за равенството 1:1, се изгаври с Тодор Батков след края на драмата на “Герена”. Стражът на „Славия”, изгонен преди време от адвоката, демонстративно показа, че нанесеният от него удар е за Батков, а не за бившия му клуб.

Петков изрази съжалението си за разочарованите фенове на “Левски”, като дори не си позволи да се радва.

 “Вижте какво става, не мога да се израдвам. Аз ли съм виновен, че “Левски” стана за резил? Аз ли съм виновен за тези хора, изпълнили до краен предел трибуните”, заяви Петков, сочейки публиката.

“Играя за честта си, за „Славия”. Аз не съм продажник! Никога не съм бил и няма да бъда. Има Господ, той гледа”, добави Петков, показвайки мустак с пръста си, визирайки Тодор Батков.

 

 

hard admin

*

Top