Раиф Мустафа и Неджми Али имали най-много номинации!?

Шефът на Общинския съвет в Кърджали Раиф Мустафа и досегашният депутат Неджми Али „получили най-солидна подкрепа от събранията по места” и ще бъдат поставени на избираеми места в кандидат-депутатската листа на ДПС в Кърджалийско. Това пише софийски всекидневник.

В общинската администрация в Кърджали върви слух, че кметът Хасан Азис може да се озове в листата, пише още изданието. „Ще има и стари муцуни, и млади, и жени”, твърди областният лидер на ДПС Бахри Юмер.

Както вече 24rodopi писа, номинациите по общини стартират във вторник. По общини ще се сформират предизборни щабове. Вече е готов графикът за разширените заседания на общинските съвети на ДПС. Всяка община ще предложи по три имена, а тези които са останали извън тройката също ще бъдат дописани в протокола.

Някои от кандидатите за депутати ще бъдат номинирани от 2 и повече общини. Очаква се най-много номинации да получат Лютви Местан и Ахмед Доган. Най-вероятно Местан ще води кърджалийската листа, а Доган ще бъди първи в Благоевград.

hard admin

*

Top