Рекорд в Крумовград! 234 проверени шофьори, нарушенията са… 264! Две ПТП: С много газ в канавка, удар в колега след „Знак „Стоп“ не важи за мен“

234 автомобила са били проверени в специализирана операция “Децата тръгват на училище! Да ги пазим на пътя!” на територията на РУ-Крумовград, съобщиха от полицията. Пътните полицаи са констатирали 264 нарушения, за които са съставени 72 акта и 192 фиша.
Две пътни произшествия са възникнали на територията на областта през почивните дни, съобщиха от полицията.
В района на село Пчеларово водачът на “Фолксваген” А.М.(25) загубил контрол над управлението вследствие на несъобразена скорост и се блъснал в канавка. В село Кирково автомобил “Рено”, управляван от И.Д.(35), ударил “БМВ”, след като не спрял на знак “Стоп”. Екип на пожарната служба в Подкова почистил платното за движение от счупени стъкла и разлято гориво. Тестовете за алкохол на шофьорите са с отрицателен резултат. На виновните са съставени актове.
Контейнер горя в Кърджали
Контейнер е горял в неделя в областния център вследствие на човешка небрежност, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. Екип на пожарната служба в Кърджали загасил огъня.
hard admin

*

Top