Ремзи Осман се оттегля?

Кърджалиецът с най-голям стаж в парламента – 23 години, е споделил пред Ахмед Доган, че е готов да се оттегли, разкриха за 24rodopi източници от централата. Става дума за Ремзи Осман.
Както вече 24rodopi писа, Доган няма да участва в кандидат-депутатски листи. Бившият министър на бедствията и авариите Емел Етем също се отказа.
„Промяната, колеги, е другото ми послание към вас. Днес езикът на улицата показва динамиката на процесите в обществото. А то иска обновление. Ето аз дадох пример за това и считам, че и други от нас следва да го сторят. Иначе ще сме неадекватни към повелята на времето, а това на политически език означава край.Парламента и парламентаризма далеч не са върха на това, което може да постигне човек в развитието си. Има и много други опции и големи предизвикателства, стига да си достигнал нивото да го осъзнаеш”, с тези думи се обърнал към гостите си на рождения ден Доган в петък – 29 март. Той очаквал да го последват Ремзи Осман и Юнал Лютви.
Имаше вариант Осман да попадне на избираемо място в листата в Благоевград, но това не стана. Днес листата е била утвърдена и в нея не фигурира кърджалиецът.

—————————————————————–
Най-ниските цени на автомбили в България! Виж тук!

hard admin

*

Top