Ресми Мурад: Какъв е Съби Узунов, че ще спира проекти?!

Кметът на Ардино Ресми Мурад обяви, че никога не е нарушавал добрия тон нито с Общинския съвет, нито с институциите, нито пък с избирателите и жителите на отделните населени места на територията на общината. Така градоначалникът отговори на публикациите в регионалните медии на групата общински съветници от ПП ГЕРБ в местния парламент в Ардино.
„Примери за потвърждаване на думите ми са много и не биха могли да бъдат описани с едно-две изречения”, подчерта Мурад. Той каза още, че никога не се е откъсвал от хората и е в постоянен диалог с тях. В принципите на управлението му винаги преобладава екипният подход.
Припомняме, че Съби Узунов от ГЕРБ заяви, че „кметът е превърнал в. „Ардински глас” в трибуна на собствената си персона и е загърбил интересите на местното население”. Той нарече поведението на кмета „арогантно”. По този повод Ресми Мурад подчерта, че репликата му към него е вследствие на закани от страна на Съби Узунов, лидер на ПП ГЕРБ-Ардино, че ще спре проектите за водоснабдяване на група населени места – Долно Прахово и Башево. Репликата към съветника Узунов е била: „ В качеството си на какъв той ще спира проекти? Какво като е общински съветник от ГЕРБ, има ли право да спира проекти за населените места, ако те не се отнасят за неговото населено място. На едно населено място ли е общински съветник само?”, заяви кметът. Той уточни, че на територията на общината има много населени места, в които все още няма изградена водопроводна мрежа. „Те ли са приоритет или въпросното населено място, без да омаложаваме проблема в махала Шубановска, с. Падина. Има изготвен проект и за това  населено място, за което се търси финансиране от национални и европейски програми и фондове”, каза още Ресми Мурад.

—————————————————————–
Най-ниските цени на автомбили в България! Виж тук!

hard admin

*

Top