Ресми Мурад показа: Ардино не забравя трудилите се за общината

Гюнер ШЮКРИ

Ръководството на община Ардино начело с кмета Ресми Мурад и председателят на местния парламент Сезгин Байрям поздравиха Азиз Чилингир по случай 65-ия му рожден ден. Той е бивш кмет и кметски наместник на ардинските села Любино и Латинка и член на Общинския съвет през периода 1975-1979 година.
„Ръководството на община Ардино оценява по достойнство десетилетията от живота Ви, отдадени на просперитета и развитието на общината. Целият Ви трудов стаж, свързан с местното самоуправление, е пример за един достойно живян живот”, приветства рожденика кметът Ресми Мурад. В знак на уважение Азис Чилингир получи от общинското ръководство плакет, пластика на Дяволския мост и подарък.
Той благодари сърдечно за оказаното му внимание с думите: „Всички пенсионери в Ардинско са много доволни от Вашата инициатива да поздравите пенсионерите с рождените им дни без да правите разлика между мюсюлмани и християни. Поздравявам Ви за тази инициатива. Вие сте народен човек. Хората от Ардинско са възхитени от вашата доброта и толерантност”.
24rodopi.com
hard admin

*

Top