Роднини се бият за имот, побойникът-изселник се размина само с 1 800 лева

Двама роднини се биха за имот в Диамандово, като на страната на единия се намеси и съпругата му. Семейството се отърва с охлузни рани и синини, а побойникът, който живее в Турция, отнесе глоба от 1000 лева и трябва да заплати 800 лева обезщетение за неимуществени щети.

Мелето се разиграва на 10 август 2012 г. в Диамандово, квартал на село Бял Извор. Семейството срещнало случайно побойника-изселник,      пред дома на родителите на съпругата. Потърпевшите били с кола и смятали да карат бащата на жената на лекар. Възникнало спречкване между двамата мъже. Побойникът М.А.П. ударил с глава потърпевшия Б.С.З. в лицето.

В защита на съпруга си се намесила К.З. Спорът прерастнал в меле. Съпругът побягнал и оставил жена си в ръцете на побойника. Тя се отървала с насинено око и охлузен нос. Мъжът бил с натъртено слепоочие и охлузени ребра.

Побойникът се прибрал у дома, където полицията го арестувала. Пострадалите били откарани в Центъра за спешна медицинска помощ.

Битият съпруг поиска от Окръжния съд в Кърджали 4000 бона обезщетение за неимуществени вреди, но магистратите го отрязаха. Те му присъдиха 800 лева.

Георги Кулов

hard admin

*

Top