Само в 24rodopi: „Титан“ или „Волф“ – кой ще чисти боклука на Кърджали!? Комисията се събира в петък

„Титан” или „Грийн Партнърс – БКС” – кой ще чисти Кърджали в следващите 5 години?
Това ще реши тръжна комисия, назначена от кмета на общината инж. Хасан Азис, която ще заседава в петък. Най-късно до края на другата седмица ще бъде обявен победителят. Само двете дружества участват в обществената поръчка за сметосъбиране, сметоизвозване и почистване на града.
Това е 4-та тръжна процедура след като Общината прекрати договора с „Титан”. В последната година дружеството „Зауба” чисти Кърджали с временен договор.
„Изискванията, които са поставени пред кандидатите, не фаворизират нито един от тях. В комисията има и външен експерт, за да има прозрачност и безпристрастност”, заяви за 24rodopi.com зам.-кметът по строителството и председател на комисията за конкурса Мухаррем Мухаррем.
Реално битката за боклука на Кърджали е между колосите „Титан” и „Волф”, за което 24rodopi.coм вече писа. Свързаното с компанията „Волф” дружество „Зауба” този път не е подало документи за конкурса, но „Грийн Партнърс – БКС” се управлява от партньори на Румен Гайтански – Вълка. Управител на дружеството е 49-годишният Пламен Цонков.
hard admin

*

Top