Само в 24rodopi.com: Бащата на ученичката от порноклипа – кандидат за общински съветник и кмет!

15-годишната ученичка от порно клипа, който разтресе авторитетно кърджалийско училище, е дъщеря на местен политик. Бащата е бил кандидат за общински съветник в Кърджали през 2011 година. Участвал е и на изборите за кмет на едно от големите села в региона, но спечелил само 99 гласа (41 % от гласувалите)  и загубил битката още на първия тур.
Това разкриха за 24rodopi.com отлично осведомени източници.
„Политик е, но от „по-задните редици”. Читав човек е. Малко излишно се пали, но му пожелаваме да излезе от тази ситуация, в която дъщеря му няма вина”, казаха от партията, която е номинирала С. М. за Общинския съвет. Бил е в кандидат-съветническата листа на неизбираема позиция, след 30-то място.
Както във вторник 24rodopi.com писа, кърджалийски тийнейджъри станаха главни герои в нов секс скандал в Кърджали (преди година имаше скандал със 17-годишна отличничка, чийто клип бе славен от интернет след публикациите ни – б. р.).
Става дума за 15-годишно момиче и както първоначално се твърдеше18-годишният й приятел, които са заснели моментите си на интимност и по-късно кадрите се озовали във Фейсбук. По-късно бе посочено, че партньорът на ученичката е на 23 години. Видеото стана най-разменният продукт в едно от водещите кърджалийски училища и шокира родителите на учениците.
“Момичето било надрусано. Мъжът, който прави секс с нея е Ш., с прякор Рака. На 23-24 години е. Ученикът, който е качил клипа във Фейсбук се казва Недялко, Дельо му викат. Той има проблем с Рака и за отмъщение е качил видеото, това е истината”, поясниха осведомени.
Порноклипът с 15-годишната С. е с продължителност около 20 минути. Качен е от Дельо, внук на лихвар, който има обект в работа на пазара. Това разкриха за 24rodopi.com отлично осведомени източници.
От видеото, което било качено в интернет от Дельо, приятел на главния герой от порното, става ясно, че снимките са правени по време на ученически купон, а в апартамента имало и други ученици.
Междувременно ТВ7 разпространи информацията, че „15-годишната ученичка от елитна гимназия в Кърджали, която попадна в скандално видео в интернет, имала връзка с бащата на гаджето си”. „Именно младият рогоносец пуснал порно клипа, за да отмъсти. Момчето заподозряло, че малката му приятелка е правила секс с баща му”, твърдят от телевизията на избягалия в Сърбия банкер Цветан Василев.
“Това са пълни глупости. Момичето е невинно. Клипът е качен в Интернет от Дельо, на който някой му подметнал,  че участникът в клипа спи и с майка му. Затова 13-годишният Дельо е решил да отмъщава на баткото от клипа, но потърпевша се оказа ученичката”,  разкриха пред 24rodopi.com отлично осведомени.
Още по темата:
Тя иска да стане манекенка! Любимият й стих е:
Ти си този с надпис „Забранено”,
но си взимам пак и пак. Не, не!
Всеки друг е пята песен.
Само с теб дъха ми спира, мистър Грешен.
Четете във всекидневника „24х7 Родопи
hard admin

*

Top