Себихан Мехмед: Когато сте готови, ще ви предадем щафетата! Байрам Байрам: Амбицирани сме за нов успех „7 от 7“!

България има реални шансове да се превърне в една от производствените мощности на Европа в сферата на земеделието. Ако повярват в своите възможности и богатството на българската земя, младите хора успешно могат да развият успешен собствен бизнес. Биоземеделието, здравният туризъм и зелената енергия са едни от най-перспективните сфери за страната ни. Това заяви зам.-председателят на Младежко ДПС и народен представител от Движението Айхан Етем в Крумовград, където присъства на изнесено заседание на Областния съвет на Младежко ДПС.
Според младия депутат преодоляването на икономическата изостаналост на определени региони, включително и Родопите, трябва да бъде приоритет номер едно за настоящото правителство.  Както вече 24rodopi.com писа, Айхан Етем отправи депутатско питане към премиера Бойко Борисов за политиките на правителството за преодоляването на тези проблеми.
Държавнически акт в интерес на съхранението на икономическата стабилност,  определи Айхан Етем относно подкрепата на ДПС по поемането на външния дълг. Освен това той изрази мнение, че политическите сили вместо да се изкушават от популистки изказвания, трябва да проявяват разум и отговорно държавническо отношение към темата.
На срещата стана ясно, че голяма делегация на Младежко ДПС, представена от членове и симпатизанти на младежките организации от седемте общини ще посетят Народното събрание по покана на Айхан Етем.  Предвижда се визитата на младите хора от Движението да се осъществи към края на месец март.
Кметът на община Крумовград и зам.-председател на Областния съвет на ДПС Себихан Мехмед отправи своите послания за ползотворни и креативни идеи на младите хора.
„Разчитаме на вас младите и да ви предадем щафетата, когато сте изградили себе си личностно и сте придобили нужните административни познания. Ключът на успеха на ДПС се крие във вас, можещи и знаещи млади хора с ясно поставени цели, които неуморно работят за постигането им”, се обърна към присъстващите кметът на Крумовград.
Областният председател на Младежко ДПС Байрам Байрам подчерта, че младите хора  от Движението са все по-амбицирани с енергия и хъс за нов значим успех на ДПС – 7 от  7 в област Кърджали, кметове на общини и с внушително мнозинство на съветници по общинските съвети.
24rodopi.com
hard admin

*

Top