Семра чака ноу-хау от известни манекенки

Гюнер ШЮКРИ

23-годишната Семра Салиф от кърджалийското село Жинзифово преследва мечтата си за фотомодел. Наскоро тя стана подгласничка на „Мис България Интернешънъл 2013″. Конкурсът за красота от веригата „Мис Български сезони” се състоя в Банско. Семра спечели и приза „Мис Усмивка”.

„В бъдеще искам да използвам всяка възможност за снимка и участия в конкурси за красота, за да стана известен фотомодел”, казва младата дама. Тя не крие, че търси помощ от известни манекенки от страната и чужбина, които да я въведат в професионалните тънкости, необходими по пътя към модния подиум. Семра доверявала на приятелки, че е фенка на горещите дефилета на световния лидер в производството на бельо „Victoria`s Secret”.

Засега обаче тя набляга на следването си във Филиала на Пловдивския университет в Кърджали, където изучава българска и английска филология. За да я издържат, а и притиснати от липсата на препитание у нас, родителите й всяка година са на гурбет. Майката работи в земеделието в Гърция, а бащата е строителен работник по обектите във Франция.

hard admin

*

Top