Синът на Дале Али хванат с дрога?

Синът на Александър Маринов, по-известен като Дале Али, е един от тримата задържани с половин кило марихуана при акция на полицията край село Чифлик, научи „Родопи voice” от отлично осведомени източници.

25-годишният Тончо Александров е бил в лекия автомобил „Фолксваген” спрян за проверка през нощта срещу вторник от жандармеристи. В превозното средство пътували и 19-годишните Д.М. и К.С. При претърсване в автомобила е намерен черен плик със суха листна маса, която при извършен тест е реагирала на марихуана.

8,5 грама трева пък били открити в жилището на 19-годишния шофьор на „Фолксваген”-а Д.М., съобщиха от полицията ден след акцията. Образувано е досъдебно производство за незаконно притежаване на наркотични вещества.

Припомняме, че баща и син-Маринови са обвиняеми в дело за побой над Ерсун Рашид-Малкия Роко. На 1-ви октомври Окръжният съд в Кърджали отложи заседанието за седми пореден път заради отсъствие по болест на Александър Маринов. Днес пак ще има заседание на съда за медицинската експертиза на Маринов.

hard admin

*

Top