Скандални признания! Искра Фидосова заповядала „Забравете за Мустафови!”

Няма да има парламентарна комисия за полицейското насилие в апартамента на семейство Мустафови в кърджалийския квартал „Възрожденци”  – това е заповядала на депутатите от ГЕРБ Искра Фидосова, която беше председател на правната комисия в 41-вото Народно събрание. Разкритията прави бившият депутат от ГЕРБ Иван Петров.
Един от шефовете на парламентарната група – Красимир Велчев, настоявал да има такава комисия. Самият Бойко Борисов също критикува действията на полицаите, които нахълтаха в дома на Мустафови в полунощ, в търсене на сводника Джем и проститутки.
„Заедно с Красимир Велчев искахме в Народното събрание да се направи комисия, за да се разследва случаят в Кърджали, когато полицаи бяха влезли в дома на едно семейство по сигнал за сутеньорство. Това е дребен случай. Когато Цветанов видя, че има грешка, можеше да каже – сбъркахме, аз съм началникът, ще ги накажа. Тогава Искра Фидосова се обади на Цветанов и той каза: „Не, в никакъв случай няма да се създава комисия.” Искра ни каза – забравете! А Красимир Велчев се примири – като няма, няма!”, твърди бившият депутат в интервю за „Преса”.
hard admin

*

Top