Славейковци обявиха старта на ваканцията

Втори старт на лятната ваканция осъществи СОУ „Петко Рачов Славейков”. Това стана с много весело настроение на традиционното тържество за края на учебна година за учениците от 5 до 7 клас, което се вихреше в спортната зала „Арпезос”. Дъждове и тази година направиха невъзможен купона на басейна.

„Най-после дойде този прекрасен миг, щастие, чудо настана!”, огласиха водещите.

„Настъпва време за почивка, за игри, за отдих и туризъм! И никакво учене, никакви домашни и контролни! Ех, че настроение! Също като в танца на нашата музикално-танцова формация „Родопея”, с който те поздравяват завършващите! Насладете му се!”, обяви водещата Клаудия. Дърпане на въже и бягане с чувал бяха другите атракции. Първенец с чувала стана шестокласникът Димитър Арабаджиев, който получи и грамота за пълен отличник.

Учебната година беше изпълнена с труд, приключения, учене и успехи. Тези, които положиха достатъчно усилия, станаха пълни отличници и бяха наградени. Тази година директорът Милко Багдасаров бе в парламента и наградите връчи помощник директорът Маргарита Демирева, която поздрави всички ученици и специално отличниците. А първата сладка награда получи волейболният отбор, станал миналата седмица републикански шампион.

hard admin

*

Top