Слави Георгиев: Никога не съм бил близък с Ефрем Моллов, нито някога съм общувал с него!

„Никога не съм бил близък с Ефрем Моллов, нито някога съм общувал с него. Никога, никъде и по никакъв повод не съм бил с Ефрем Моллов из Родопите”, твърди пред 24rodopi главният мениджър на Съюза на българските писатели Слави Георгиев. Той опроверга факти и изрази в публикацията „Родопските партийни другари на Слави Бинев – крумовградчанинът Слави и смолянчанинът Ефрем, се скараха заради Караибрахим”.
„Не „партията на изгонения от Атака” Слави Бинев Издигна..”, а партия „Свободен народ” (с които направихме коалиция), с председател Стефан Софиянски”, уточнява Слави Георгиев. Той пояснява и как евродепутатът Слави Бинев е напуснал партия „Атака”.
„Слави Бинев не е гонен от „Атака”, той никога не е членувал в тази партия, а се дръпна от нея, когато Волен Сидеров застана зад правителството на Бойко Борисов.
За разлика от много други политици и евродепутати Слави Бинев е достоен човек и верен приятел. Интересно, защо не пишете как той бе в основата за спасяването на българските моряци от гръцки затвор?”, уточнява още Слави Георгиев. Той пояснява, че е крумовградски зет. „Живял съм в Крумовград (хасковлия съм) и се гордея с града и приятелите, които имам там.  Живял съм в уважение и разбирателство с хората там, като съм уважавал тяхното право на самоопределение  и религиозните им разбирания”, допълва главният мениджър на СБП.
hard admin

*

Top