Славчо Мегеров се примири: Ще остана под стража! Митев обжалва, но съдът пак му отказа свобода!

Задържаният за обира на обществения трезор в Кърджали Хубен Митев поиска за втори път да бъде пуснат на свобода, но състав на Окръжния съд го остави под стража, съобщава всекидневникът „24х7 Родопи”.
Хасковлията обжалва наложената от Районния съд мярка за неотклонение, но получи отказ за промяна.
Митев твърди, че не е участвал в нощта срещу 4 януари в опит за обир в Кърджали. Бил арестуван без доказателства, а само с показания на неизвестни хора.
За отбелязване е, че задържаният пред трезора на улица „Сан Стефано” Славчо Мегеров – Мегера, се въздържа от обжалване на определението на първоинстанционния съд. 37-годишният пловдивчанин, сочен за най-добрия касоразбивач на България, се примирил, че известно време трябва да остане зад решетки.
Припомняме, че в 01.30 часа през нощта срещу 4 януари, след стрелба със стоп-патрони, в Кърджали бе арестуван Мегера. Той успял да разбие 32 касетки в трезора, твърдят от полицията. Пред обекта пък бяха намерени бойно оръжие и разпилени над 4500 евро.
Ден по-късно бе арестуван хасковлията Хубен Митев. Издирва се друг известен касоразбивач Валентин Кирилов – Пуйката. Той е на 35 години, от Перник.
На снимката: Славчо Мегеров два пъти влезе в обществения трезор. В нощта срещу 4 януари, когато бе арестуван след стрелба със стоп патрони, и седмица по-късно, но пазе от 25 полицаи
hard admin

*

Top