След кафето на Борисов и Местан, бар „Марая“ стана „Марая Толерантност“

След кафето на Лютви Местан и Бойко Борисов в бар грил „Марая”, най-коментираното заведение през последните дни в Кърджали вече се нарича „Толерантност”. Табелата „Maraya tolerance” бе поставена днес.
„Марая” е емблематично заведение за много кърджалийци и гости на града. Вярвам, че всички са си тръгвали с добри впечатления оттук. Получавали сме много писма от двойки, които тук са се запознавали, а после са се обвързвали за цял живот. Важни делови срещи са провеждани тук. Гостували са известни спортисти и хора от шоу бизнеса. Най-запомняща се засега е срещата на лидерите на ГЕРБ и ДПС на 22 март в 16.30 часа. Толерантност е думата, която и Местан, и Борисов, използваха често. Реших към името „Марая” да добавя „Толерантност”, заяви пред репортер на 24rodopi.com собственикът Севгин Али. Той има успешен бизнес с кожи в Турция, а от 4 години стопанисва и заведението „Марая”.
Ще припомним, че Лютви Местан платил сметката за кафете на лидерите, която била 4 лева и 50 стотинки. На 22 март Местан пи кафе и вода, а Борисов-само вода, защото поиска турско кафе, каквото в Кърджали заведенията не предлагат.
„В заведението вече се предлага и турско кафе”, поясни Севгин Али.
hard admin

*

Top