След неуспешен секс с 14-годишна, съдът върна слиповете на безработен крумовградчанин и му лепна 1 г. условно! Девойката си получава обратно чаршафа

Безработен крумовградчанин се провали при опит за секс с 14-годишна девойка, след което обеща пред полицаи, прокурор и съдия да бъде най-съвестният човек в Източните Родопи и да живее само по правилата и законите в България поне в следващите 4 години. Прегреши ли, влиза в затвора…
Съдът призна А. М. за виновен в това, че „направил опит да се съвкупи с лице, навършило 14 годишна възраст – П. Ю.А., което не разбира свойството и значението на извършеното”.
Деянието е останало недовършено по независещи от дееца причини, посочва в мотивите си съда.
Крумовградчанинът, който имал чисто съдебно минало, е осъден на наказание „лишаване от свобода” за срок от една година. Изпълнението на така наложеното наказание лишаване от свобода с изпитателен срок от четири години.
Осъденият ще плати 345 лева разноски по делото.
Ако не обжалва присъдата на по-горна инстанция, А. М. ще си получи обратно слиповете с червени ивици, както и един брой къси панталони, с цвят индиго, с шарка на левия крачол с надпис „PLAIWOX”, които са веществени доказателства.

На девойката ще бъдат върнати чаршаф, булана и др.

—————————————————————–
ПАРФЮМ Christian Dior Addict 100мл за жени на СУПЕР ЦЕНА 30лв

hard admin

*

Top