След Таня Андреева, и втората жена на министъра на културата – Мария, влезе в кабинета „Орешарски“

Новият министър на културата Петър Стоянович е уредил нежната си половинка Мария Дивизиева за началник на кабинета на Пламен Орешарски. Твърди се, че двамата съвсем скоро ще имат рожба. Самата Мария потвърдила, че ще заеме новата длъжност пред в. “Сега”.
Мария е втората близка до сърцето на Стоянович жена, която влиза във властта. Преди ден за здравен министър бе назначена Таня Андреева, която преди години е живяла на семейни начала с Петър Стоянович, съобщава агенция „Пик”.
От 2001 г. до 2003 г. Дивизиева бе парламентарен секретар на Министерство на икономиката, а от 2003г до 2005г. – на транспорта в правителството на Симеон Сакскобурготски.
От 2009 до сега тя е управител на финансова инвестиционна компания, която ще напусне заради постъпването си в администрацията. Там тя работеше с бившия си шеф в правителството – Николай Василев.
Преди време Дивизиева замени Моника Йосифова във фонда за имоти “Експат Бета”
Дивизиева живее на семейни начала с министъра на културата Петър Стоянович и през август те чакат първото си дете, разказаха техни близки.
Шеф на пресцентъра на Министерски съвет ще е Ани Димитрова, която в предизборната кампанията отговаряше лично за Орешарски.
hard admin

*

Top