След 21 години кърджалиец откри и осъди биологичния си баща

Наш любовчия с две жени – едната с дете в Швеция, другата – с дете в Турция
 
Кърджалиецът Е. С. откри и осъди биологичния си баща 21 години след раждането си. Спечелилият делото в съда в Кърджали вече ще носи фамилията на родителя си.
Е. С. е роден  на 16 август 1992 г. в Република Турция като извънбрачно дете и в акта за раждане било записано “баща-неизвестен”. Турските администратори го вписали с името Чалъшкан, като използвали фамилното име на майка му. Причината за това била, че бащата А.Д.М. отказвал да го признае за свое дете. Той постоянно лъжел майката, че ще признае детето, но все отлагал, намирайки причини.
Между двамата пламнала голяма любов навръх Свети Валентин през 1990 година. Веднага А. Д. М. и С. Ю. С. сключили религиозен брак. Те не подписали в гражданското, от което по-късно се възползвал А. Д. М, при чиито родителите младите живеели до март 1992-ра година. Жилището се намирало на улица “Заводска”. А. Д. заминал за Швеция с майка си и постоянно обещавал на любимата си, която вече била бременна, че ще я прибере в скандинавската страна. Когато била бременна в 4-тия месец, тя заминала с родителите си в Турция. Чалъшкан се родил в южната съседка, а в Швеция друга жена завъртяла акъла на таткото и той създал ново семейство. Този път сключил брак.
В първите дни на 2014-та съдът в Кърджали се произнесе за бащинството на Е. С.
hard admin

*

Top