Сметосъбираща кола летя без спирачки през Крумовград

[center][img]photo_verybig_496930.jpg[/img][/center]

Тежък пътен инцидент стана днес по обяд в Крумовград със сметосъбиращ автомобил, при който сериозно са пострадали двама души. В Оарил на Кърджалийската болница е настанена 19-годишната Магдалена Миткова, която е в шоково състояние и със счупени крайници. Пострадал е и шофьорът на сметосъбирачката 44-годишния Сами Ахмед ,  настанен в хирургично отделение с охлузна черепна рана и фрактура на челюста.

Малко след 12 часа автомобилът на фирмата за сметопочистване "Титан Клинър" профучава със бясна скорост по ул. "Трети Март", разбива ограждението, което отделя улицата от площада на Крумовград, замита сенници на прилежащите заведения и маси, които се врязват в шофьорската кабина, връхлита върху шивашко ателие като буквално го разбива и се спира на градския стадион. Причината за аварията е отказалата спирачна система. В момента, в който се блъска в шивашкото ателие, вътре е Магдалена, която прави проба на абитуриентската си рокля.

"Беше страшно. Профуча най-малко със 80-100 километра в час, надуваше клаксоните, викаше, за да разгони хората, отнасяше всичко по пътя си", разказаха очевидци. "Този автомобил е на най-малко 30 години, 2 дни работи, 4 е в ремонт. Как позволяват на такова возило въобще да се движи. От фирмата са виновни", коментираха крумовградчани автомобила, който е единствен за Крумовград, който събира боклуците. Всички ужасени се питаха: Какво щеше да стане, ако имаше хора по заведенията? Утре щеше да има масово погребение…:"

Била е малката беля, каза кметът на Община Крумовград Себихан Мехмед, като се надява пострадалото момиче да се възстанови.
Шофьорът е постъпил максимално адекватно, като е надул клаксона и е предупреждавал пешеходците. Можеше да има много повече пострадали. Заради бедите напоследък съм решила да дам курбан за здраве, каза Себихан Мехмед. Крумовградчани едва ли скоро ще забравят случилата се преди няколко месеца трагедия, когато три момчета се взривиха с мина в социалния дом, в който живееха.

Спасов

5 Comments

 1. sos said:

  nai posle se seti tazi gospoja 4e ot ypravlenieto strada grada dano s kyrban go ypravi

 2. Anonymous said:

  Защо неудобните коментари се птемахват

 3. Спасов said:

  В сайта няма АБСОЛЮТНО НИКАКВА ЦЕНЗУРА. Всеки един коментар публикуван тук се показва директно към новината, без да се преглежда и одобрява от модератор.
  Ако Вие сте написали коментар, и сте го публикували, няма как тои да е бил премахнат или изтрит поради причината, че публикуването става автоматично. По скоро е възможно поради технически причини коментара Ви да не е бил публикуван…

 4. kosta said:

  da si prebere parite tova e interesuva kmeticata i da dade proektite na nqkoi poznat da i varne parite posle

 5. :)) said:

  kakvo iskate da kajete gospojo li ili gospodine?kakvo obsto ima kmetizata sis smetosibiraca,nali firmata e TITAN,tya kakva vina ima ,kato firmata ne si gleda rabotata!!!!!!!!!!!!

*

Top