Социалист №1 на Европа пожела мандат на БСП в Кърджали

Социалист №1 на Европа пожела на БСП в Кърджали да спечели депутатски мандат в Източните Родопи. Това се случи на представянето на всички кандидат-депутати на левицата на празник в Южния парк в столицата.

Успех на кърджалийската листа пожела и Стефан Данаилов. Друга емблематична фигура на БСП – Мая Манолова, се снима заедно с кърджалийските кандидати пред тяхната шатра.

Лидерът на БСП Сергей Станишев откри предизборната кампания на БСП с уверението, че “ние искаме да върнем България на хората”.

“Надявам се този път българите да не бъдат излъгани, защото България не може да си позволи още 4 години безпътица, грабеж, арогантност, полицейщина и загробване проблемите на хората”, заяви социалистът по време на митинга, организиран в столичния Южен парк.

На сцената излезе и бившият финансов министър и посочен от БСП за следващия премиер при спечелване на вота Пламен Орешарски.

“Бюлетината е дълга, предложенията са много, но алтернативите са само две. Първата е да продължим вече формираната негативна тенденция на хаос в икономическата политика и на загуба на доходи и работни места, на загуба на перспективи. Или да изберем втория път, който е да гласуваме за промяна в политиките, за насърчаване на стопанската активност, пресичане на корупцията и за по-голяма солидарност в обществото ни”, заяви бившият финансов министър в тройната коалиция.

 

На снимките: Кандидатите за депутати на БСП в 9-ти Кърджалийски многомандатен район

hard admin

*

Top