Спасители обозначили двата входа на Въжения мост като опасен за преминаване

Незабавно производство срещу водач, управлявал автомобил след употреба на алкохол, е образувано в РУ-Кирково. Я.Я./54/ се движил с “Фолксваген” и бил спрян в петък около 14,30 часа в района на село Първица. Тестът за алкохол отчел 2,15 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба за анализ. Шофьорът е задържан в полицейското управление в Кирково.
ПТП. Две са пътните произшествия на територията на областта. Няма пострадали. След нарушена дистанция в района на автогарата в областния център “Опел”, управляван от С.Т./19/, блъснал движещ се пред него “Нисан”. При излизане от ред на паркирани автомобили на бул.”България” в Кърджали автомобил “Деу” с водач К.Б./42/ ударил “Тойота”. Тестовете за алкохол на водачите са с отрицателен резултат. На виновните са съставени актове.
Пожари и аварийно-спасителни дейности. Комин на жилищна сграда се запалил в Крумовград. Екип на местната пожарна служба потушил огъня. Няма нанесени щети.
След подаден сигнал за липсващи дъски на въжения мост в събота в 15,20 часа спасителен екип на РД “Пожарна безопасност и защита на населението” е обозначил двата входа на съоръжението като опасно за преминаване.
Както първи 24rodopi.com писа, неизвестни вандали са откъртили 10 дъски.
hard admin

*

Top