Спипаха шофьор с отнета книжка, дядо с „Опел” удари „Мерцедес”

20-годишният Б.А. е бил заловен от полицаи да управлява автомобил, след като е бил лишен от това право, съобщиха от полицията. Той бил проверен на бул.”Беломорски” в областния център и при справка било установено нарушението. Извършва се проверка по случая в РУП-Кърджали.

„Опел” с водач Б.Ю.(71) при излизане от ред на паркирани автомобили ударил “Мерцедес”. Произшествието станало в понеделник в 15,40 часа на паркинг в областния център, съобщиха от полицията. Алкохолната проба на шофьора е с отрицателен резултат. Съставен му е акт.

 

Обраха гараж в Кърджали

Сигнал за извършена кражба от гараж е подаден в полицейското управление в Кърджали, съобщиха от полицията. В обекта е било проникнато, след като е била разбита вратата. Откраднати са гума с джанта, апарат за спирачки, инструменти. Дежурна оперативна група е извършила оглед. Образувано е досъдебно производство.

 

13 нарушения от водачи в Ардино

47 автомобили са били проверени на територията на община Ардино, съобщиха от полицията. Специализираната операция е била за предотвратяване на тежки произшествия и наличие на задължителна застраховка “Гражданска отговорност”. Констатирани са 13 нарушения, за които са съставени 4 акта и 9 фиша. 

hard admin

*

Top