Стари и опасни коли в Кърджали! Още един „Опел” горя във „Възрожденци”

Лек автомобил “Опел” се запалил по време на движение в кв.”Възрожденци” в Кърджали. Инцидентът е станал около 22,30 часа в понеделник, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. Няма пострадали. Късо съединение в инсталацията причинила запалването. Изгоряло двигателното отделение. Екип на пожарната служба в Кърджали е потушил огъня.
Това е втората пламнала кола след късо съединение в последните три дни. В събота лек автомобил се запали в движение (на снимката) на улица „Мара Михайлова” в Кърджали, пред Професионалната гимназия по електротехника и електроника „Капитан Петко войвода”. Водачът разказа, че само преди седмица е минал технически преглед и е нямало проблеми с колата.
 
Треви и храсти пламнаха във Вишеград
 
Около 3 декара сухи треви и храсти изгорели в землището на село Вишеград в понеделник около 15,30 часа, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. Пламъците са били загасени от трима огнеборци от кърджалийската служба. Човешка небрежност е причинила пожар във вилната зона на Кърджали. Огънят е потушен, преди да се разрасне.
hard admin

*

Top