Строг пропускателен режим в театъра!? Който иска да чуе на живо Цветанов – минава през скенер (обновена)

Всеки желаещ да чуе на живо Цветан Цветанов в театъра в Кърджали минава през скенери, предаде репортер на 24rodopi. Засилено е полицейското присъствие в сградата и около нея. От съображения за сигурност входът е със засилен пропускателен режим, има два скенера.

Както вече писахме, Цветанов ще бъде в града край Арда около 3 часа по повод 6-ата годишнина на местната структура на партията. Според неофициална информация, имало опасност от провокации.
По програма в 17:30 часа Цветанов открива новия офис на ПП ГЕРБ в търговски комплекс „Орфей”. За 18:30 часа в салона на ДКТ „Димитър Димов” е обявена официалната част с присъствието на активисти от седемте общини, кметове и общински съветници, избрани с листата на ГЕРБ.
По случай годишнината областното ръководство е поканило Сатиричния театър „Алеко Константинов”, който ще представи легендарния спектакъл „Римска баня” по Станислав Стратиев, постановка на Светослав Пеев и с участието на големия Никола Анастасов. „Римска баня” е сред представленията с най-дълъг живот в българския театър. Играна е за първи път през 1974 г и оттогава не слиза от афиша.

Срещата в театъра започна в 18:45 часа.
hard admin

*

Top