Студентка по туризъм с приза „Родопското дупе на Кардашиян“, моделът Семра – корица на турско списание

Студентка по туризъм спечели конкурса „Дупето на Кардашиян, родопско измерение”, организиран от мъжката половина в кърджалийския филиал на Пловдивския университет за 8 декември.
След като цял свят лудна по задните части на американската знаменитост Ким Кардашиян, които цъфнаха на корицата на последния брой на нюйоркското списание PAPER, студентите от така нар. „Учителски институт” в града край Арда решиха чрез допитване да открият „кърджалийското копие” на най-коментираното дупе в света.
Организаторите на допитването съобщиха за 24rodopi.com, че две бъдещи педагожки и една от направлението „Туризъм” били най-харесвани от момчетата във филиала. Момиче от кърджалийските села, което е първа година в специалността „Туризъм” е победителката, посочиха организаторите на нетрадиционната надпревара.
В другия конкурс – „Мис 25

години демокрация в Учителския, 25 години красота”, първото място печели възпитаничката на института Семра Салиф, която вече е професионален модел. „Наскоро Семра направи сесия в Истанбул и стана корица на модно списание”, поясниха още организаторите.

24rodopi.com
hard admin

*

Top