Сълзи във Винево! Погребаха 4-годишния Мерт, до трите гроба оставиха място и за дядо му

4-годишният Мерт бе погребан след 17.00 часа във вторник във Винево. Тялото на най-малкия член на изчезналото във водния ад семейство Рамаданови бе открито 6 часа и половина по-рано в тинята на зловещия язовир край Винево.
„Трагедията е голяма. Гробът на малкия Мерт е до гробовете на майка му и баба му. Оставили сме място и за гроб до тях на дядото Мюмюн, чието тяло и днес не открихме”, заяви пред 24rodopi.com Мустафа Ахмед, един от близо 200 доброволци, които от 5 дни търсят телата на изчезналите в нощта на четвъртък срещу петък 4-ма от семейство Рамаданови. Техният автомобил „Опел” бе погълнат на моста край селото от 5-метрова вълна от вода, кал и дървета малко след 22.30 часа. Рамаданови били на гости на близки по тъжен повод – самоубил се техен родственик.
Тялото на 56-годишната Ресмие бе открито в петък сутринта, а на дъщеря й – 29-годишната Ширин Рамаданова, в понеделник.
Днес пловдивски водолази откриха най-малката жертва на водния ад – 4-годишния Мерт Рамадан. Тялото е намерено в тинята, на около 150 метра разстояние от мястото, където бе открито тялото на майката.

Акцията продължава в сряда. 150-те декара водна площ са източени, останали са няколко по-малки вирчета, в някои от които вероятно се намира тялото на 56-годишния Мюмюн.

Снимки: 24Родопи и Хасково нет
hard admin

*

Top