Съюзът на икономистите в България отличи ученичка от „Йовков”

За пета поредна година ученици от профил „Технологичен- Стопански мениджмънт” към кърджалийското СОУ „Йордан Йовков” участваха в ежегодния конкурс „Млад икономист” на Съюза на икономистите в България (СИБ). В инициативата училището се включи с четири разработки на Елис Якубува, Ивелина Николова, Сезен Сюлейман и Хава Исмаил.
Академичното жури отличи със специална награда докладът на Хава Исмаил на тема „Електронна търговия и интернет маркетинг”. За високото ниво на своята разработка ученичката получи награди и грамоти и от д-р Петър Нейчев, корпорация „Съединение” АД, град Пловдив и от Янка Такева, „Съюз на българските учители”.
Председателят на СИБ проф. Кръстьо Петков подчерта, че номинацията се присъжда за високата научна стойност на доклада и за актуалните, нестандартни и креативни икономически идеи.

В отговор на признанието, г-жа Галина Попова поднесе поздравителен адрес от името на г-жа Недялка Кюпрюджиева, директор на СОУ „ Йордан Йовков” Кърджали до Председателя на УС на СИБ проф. Кръстьо Петков.

hard admin

*

Top