С Константин Митев и Невен Нешев волейболна „Арда“ излиза за победа срещу ЦСКА

Двама опитни волейболисти отново бяха картотекирани в състава на мъжкия отбор на „Арда” (Кърджали) за стартиращия днес сезон в първата ни група – Суперлигата. Завръщане при кърджалийци правят лидерите и главни мотори на тима Константин Митев и Невен Нешев.

През изминалия сезон Коце Митев бе в Иран, където се изявяваше в тима на  „Алуминиум Алмахди” (Бендер Абас). Невен Нешев пък получи неприятна контузия в началото на 2013, като дълго време бе извън игрището. От лятото полека-лека обаче волейболистът започна да тренира, като сега вече е напълно възстановен.

„Бг волейбол” припомня, че с участието на двамата волейболисти, през сезона 2011-2012 тимът на „Арда” достигна до полуфинал в Суперлигата и финал в Купа България. Двамата волейболисти ще излязат днес за първия мач на „Арда” от Суперлигата, в който кърджалийци домакинстват на ЦСКА (София). Двубоят е тази вечер от 18:00 ч. в зала „Арпезос”.

„Надявам се да успеем да поднесем изненади в първенството през този сезон. Ако можем, да отбележим първия сюрприз още днес срещу ЦСКА”, заяви треньорът на „Арда” Иван Халачев, цитиран от „Бг волейбол”.

hard admin

*

Top