Тамплиерите се събират в двора на музея в Кърджали в нощта срещу 18 август

Преглед на над 100 езотерични общества прави Великият приор на тамплиерите у нас Румен Ралчев в четирилогията си “Тамплиерство и масонство”. Първият том от луксозното издание излиза за Петата годишнина на Велик Приорат България. Той ще бъде специалният дар на Ралчев за участниците тържественото честване годишнината на Ордена в Кърджали в нощта срещу 18 август. Ритуалът ще се проведе пред Историческия музей в центъра на града на факли. Ралчев е Велик Приор на Велик Приорат България от Ордена на Рицарите Тамплиери на Йерусалим, носител на Великия кръст.

 

На 18 август 2013 год. се навършват 5 години от обявяването на Велик Приорат България за пълноправен член на Ордена на рицарите тамплиери на Йерусалим (OSMTH) с решение на Магистериума на Ордена. Този факт стана възможен благодарение на подписан Меморандум  за обединяване на двата съществуващи Приората на територията на България, всеки от които имаше различен ментор – Велик Приорат Сърбия и Велик Приорат Италия.

Негово Превъзходителство Румен Ралчев, Велик Приор І на Велик Приорат България на специална пресконференция ще направи анализ пред представителите на медиите на постигнатите резултати на рицарите – тамплиери на територията на България за последните 5 години.

За домакин на честванията неслучайно е избран град Кърджали,  на официалния ритуал който ще се проведе вечерта от 21.00 часа пред сградата на Регионалния исторически музей  са потвърдили присъствие представители на всички вероизповедания в България, ръководството на областта и кметството, директори на гимназии в града, граждански сдружения и неправителствени организации като Ротари клуб, Зонта интернешънъл, масонски ложи, гости от Турция и Русия.—————————————————————–
Само сега спечели смартфон SAMSUNG и още много награди!виж

hard admin

*

Top