Темата на 24rodopi +: Агенцията за закрила на детето ще разговаря с ученичката от порно клипа

Служители на Агенцията за закрила на детето ще разговарят с ученичката от порно клипа, който се появи в Интернет. Както първи 24rodopi.com писа, става дума за 15-годишната С. от елитно кърджалийско училище (четете тук). Ръководството на школото е сезирало Агенцията за закрила на детето за случая още на 27 ноември.

В момента се извършва социално проучване, потвърди директорът на „Социално подпомагане” Красимир Ралев. Предстоят разговори на служители и психолог с ученичката.
Родителите пък настояват тийнейджърката да бъде отстранена от училище. Междувременно клипът, който беше свален от два сайта, тази сутрин отново се появи в Интернет.
Както първи 24rodopi.com писа вчера, кърджалийски ученици станаха главни герои в нов секс скандал в Кърджали. Става дума за 15-годишно момиче и 18-годишният й приятел, които са заснели моментите си на интимност и качили в Интернет кадрите. Видеото стана най-разменният продукт в едно от водещите кърджалийски училища и шокира родителите на учениците.
„Непълнолетната ученичка С. решила да направи първа крачка към порно индустрията, правейки секс пред камерата с приятеля си. Скандалният клип бе пуснат в социалната мрежа, а видеото е най-коментираното събитие от съучениците й в кърджалийско школо от седмица. Тревожното е, че ученици от 5-и и 6-и класове гледат порното, а после го разпространяват, без да подозират, че извършват престъпление”, коментираха пред 24rodopi родители и учители.
Непълнолетното момиче и пълнолетният й приятел заснели подробно секс приключенията си, а девойката публикувала клипчето на страницата си във Фейсбук. Оттам вече видеото започва да се разпространява чрез мобилните телефони от нейните съученици.
Ръководството на училището вече е сезирало Полицията, „Социални грижи” и Агенцията за закрила на детето, които са поели случая. Сред децата, които са давали обяснение защо гледат и разпространяват секс видеото е и син на бивш кърджалийски управник.
Подобен скандал имаше и миналата година. Видео клип, в чието заглавие срещу името на 17-годишна отличничка пишеше „прави св*рки”, бе гледан от над 50 000 души в социалната мрежа, припомнят колегите от всекидневника „24х7 Родопи”. След намесата на бащата на момичето, клипът бе свален от Интернет. Оказа се, че бил качен от бивше гадже на отличничката, която в свободното си време работи за благотворителна организация.
24rodopi.com
Кой пусна порното в Интернет? Кой е „операторът” на скандалното видео? Каква е връзката с местен политик? – четете само в 24rodopi.com по-късно
Бележка: По обясними причини 24rodopi.com спестява името на непълнолетната ученичка, както и на училището
hard admin

*

Top