Тенис на маса: „Юнаците” от Ардино първи в южната „Б” група

Състезателите от мъжкия отбор по тенис на маса на „Юнак 2005″ от Ардино записаха четири нови победи в третия кръг на Държавното отборно първенство по тенис на маса за мъже в южната „Б” група.
Надпреварата се проведе през уикенда в Бургас с участието на осем отбора. С поредния си успех тимът на „Юнак 2005″ продължава да е на първо място във временното класиране с актив от 22 точки без загубен двубой. Ардинци гарантираха вече баражен мач за влизане в „А” група.
В първите две срещи възпитаниците на треньора Бахри Юмер постигнаха убедителни победи срещу тимовете на „Торнадо” от Стара Загора и „Съединение” с 4:1 и 4:0. В третия мач надиграха трудно състава на „Металик” от Перник с 4:3. В последната си среща ардинци победиха с категоричното 4:0 тима на „Чоо” от Пловдив.
„Юнаците” играха в състав Севал Муталибов, Бейхан Хайрула (Майкъла), Атанас Хаджиев и Радослав Бозов.
„Представихме се много добре и защитихме амбициите си за влизане в „А” група, които бяхме поставили като цел в началото на сезона”, заяви капитанът на отбора Севал Муталибов.
Президентът на СКТМ „Юна 2005″ инж. Азис Мурад  сподели, че е много доволен от отличното представяне на отбора.
„Отново нашите състезатели доказаха, че тенисът на маса в Ардино е с добри традиции”, заяви инж. Мурад.
Следващият кръг от отборното първенство на южната „Б” група ще се проведе в началото на април в Стара Загора.
Гюнер ШЮКРИ
Снимка: Юсеин ЙЕМЕНДЖИЕВ
 
На снимката: Севал Муталибов, Атанас Хаджиев, Радослав Бозов и Бейхан Хайрула (Майкъла) (отляво на дясно) отново показаха безупречна игра
hard admin

*

Top