„Технолукс” на пълни обороти – техника, промоции, нет до дома

Фирмата с „братски” цени за японските „Brother”
 
Стотици модели лаптопи, таблети и смартфони на склад. Винаги актуални промоции, най-добрите цени и изгодни лизинги. С една дума-това е „Технолукс” в Кърджали. Само за отрицателно време екипът на магазина влезе в ритъм на работа, който го превърна в отправна точка за всеки желаещ да притежава най-добрата техника на световни лидери на пазара, съобразена с неговите изисквания, нуждите и с покупателната му възможност.
„Разполагаме с всичко за всеки. За най-обикновения домашен потребител, за бизнеса, за счетоводството, за геймъра. Правим всичко възможно, оказваме необходимото съдействие, клиентът да вземе най-правилния избор на покупка, в зависимост от потребностите му. Така работим и досега не сме дали погрешен съвет”, коментират от магазина.
В „Технолукс” предлагат и сервиз на редица марки, като екипът е на разположение по десет часа шест дни в седмицата. Новите промоции се правят ежеседмично, като отстъпките са до 10 процента.
В момента хитът на пазара в принтиращите устройства-„Brother”-А3, последно поколение комбиниран принтер и факс, се продава с 200 лева по-ниска цена. Японската марка е без конкуренция в световен мащаб, като предлага изключително евтин печат, комбиниран с отлично качество. Принтерът „гълта” едва 60 лева за 2400 копия, като подобен консуматив го превръща в най-изгодния продукт към момента на пазара. „Технолукс” пък са единствения лицензиран гаранционен сервиз на марката на територията на област Кърджали.
Наред с всичко останало, „Технолукс” предлага и единствената оптична връзка с интернет, която по никакъв начин не се смущава от атмосферните условия, като мрежата е изградена изцяло под земята. Така от централния сървър оптиката достига направо до всяка сграда. От фирмата вече са покрили централната част на града, районите на пазара и квартал „Студен кладенец”, както и долно „Веселчане”. Мрежата е изградена и в т.нар. първи блокове на квартал „Възрожденци” като дейностите по изграждане на мрежата тепърва ще продължат и към останалите части на най-многолюдния квартал на града.

—————————————————————–
Paco Rabanne 1 Million EDT 100мл за мъже ПРОМО ЦЕНА – 35лв

hard admin

*

Top