Те ще погубят България!? Ученици свалиха гащите на учител

Масово снимат с телефони как бият преподаватели и ги замерят с предмети


Скандален клип, в който ученици се изгаврят с учител, като му свалят панталоните и го оставят буквално по долни гащи, е хит сред тийнейджърите в интернет (виж видеото вдясно). Въпреки че е качено преди няколко години, видеото набира популярност едва през последните няколко дни. До този момент никой не се е сетил да реагира по някакъв начин, да проучи в кое точно училище се е случил възмутителният инцидент, или поне да направи постъпки как да бъде свален от мрежата. За сметка на това коментарите под клипа се множат. 57 са кликнали, че го харесват, а само 7 – че не го одобряват.

Идиотчетата искрено се радват на видяното и коментират неща от рода на: “Хахаха, искам да направя това на учителката си по математика, но не искам да видя какво има отдолу!”, пише Телеграф. Модата ученици да заснемат с телефоните си различни и често изобретателни издевателства над учители набира сили сред тийнейджърите не само у нас, но и по цял свят, признават дългогодишни преподаватели. На един от клиповете е показано как тийнейджър се цапа с червена боя и ляга като умрял, само за да изкара акъла на учителката си.

На друг ученици замерват преподавателя с каквото им попадне, а той се прави, че не вижда (последните два не са български). А сред най-бруталните е друг клип, в който както учителят си преподава, момче става от мястото си, отива до него и го удря с юмрук в лицето. Докато ошашавеният даскал се чуди какво се е случило, пуберът стоварва раницата си върху главата му и си излиза от стаята.

hard admin

*

Top