Тимът на Багдасаров донесе победа за Кърджали над Хасково във волейбола

Волейболният тим на „Арда – ветерани” разгроми в приятелски мач съперниците си от Хасково с 2:0 гейма. Мероприятието се организира от Коалиция за България, а волейболната надпревара се игра в спортна зала “Арпезос” в Кърджали.

Капитан на сребърните медалисти на България от 2012 г. бе водачът на листата от БСП Милко Багдасаров, който бе разпределител.

Целият отбор излезе на терена с бели тениски с номер 5 от червената бюлетина. Безцеремонно първият гейм бе спечелен от отбора на „Арда”, докато във втория хасковлии оказаха сериозна съпротива и поведоха в резултата. Към края на гейма се играеше почти точка за точка, но с общи усилия кърджалийци обърнаха резултата и забиха мачбола с 25:23.

Срещите между двата отбора се организират всяка година по инициатива на Милко Багдасаров, който е и президент на Волейболен клуб „Арда”.

Спортната проява предшестваше предизборна среща с представители на спорта в комплекс „Резиденция”.

“Реставрирането на спортните съоръжения е сред водещите точки в предизборната ни платформа”, заяви при представянето на кандидат – депутатската листа водачът на социалистите Милко Багдасаров.

“Екипът ни излъчва младост и професионализъм. БСП се отличава от останалите партии със своите кандидати, повечето от които младежи, реализирали се в своите професии и готови да се включат в голямата кауза на партията ни”, каза още той.  Събитието уважиха видни спортисти, президенти на клубове, ветерани.—————————————————————–
Маркови парфюми с 70% отстъпка до края на Април възползвайте се!

hard admin

*

Top