Тина и Мариан се врекоха във вечна вярност, мина операцията на кърджалийката (снимки)

Телевизионната водеща Наталия Симеонова “врече” Тина и Мариан във вечна вярност.

Както вече 24rodopi.com писа, страдащата от „Лимфон на Ходжкин” 29-годишна кърджалийка бе оперирана вчера в Истанбул.
В съботната вечер Бтв излъчи репортаж за нея в предаването „Предай нататък”. Четиричленното семейство живее в Пловдив, но Тина е от Кърджали. Резултатите от медицинско изследване през месец март 2014г., показват, че младата майка има злокачествено заболяване на лимфните възли. На Мартин са му необходими две седмици, за да ги приеме и да се подготви за битка, от която заедно с Тина да излязат победители. Младото семейство решава Тина да се подложи на лечение в Турция, където да й бъде направена и животоспасяваща трансплантация. Сумата обаче е твърде висока – над 71 930 евро.
В предаването бе показано как бизнесмените от кърджалийската структура на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) по време на една от сбирките си при шефа инж. Фахри Идриз, където събират 7 800 лева и даряват сумата на Тина.
„В петък мина трансплантацията на Тина. Сега е моментът да се молим с всички сили всичко да е наред и да се справи с това изпитание. Нека Господ е с нея и я закриля! Всички сме с теб, скъпа! Ти само бъди силна, знаем че ще се справиш с това! Обичаме те много!”, заявиха инициаторите на групата във Фейсбук „Да помогнем на Тина”.
24rodopi.com 
hard admin

*

Top