„Традиции и труд – достойно бъдеще” е девизът на Кирково

Областният управител: Одобрени са проекти за 2,7 млн. лева на общината

„Още през есента на тази година ще се събират новите предложения на общините по Публичната инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите, а към края на 2014г. се очаква да има яснота кои нови проекти ще бъдат финансирани от бюджета през 2015г.”. Това заяви областният управител на Кърджали Бисер Николов на празника за 100-годишния юбилей на Община Кирково и призова жителите на общината да дават идеи и предложения за проекти, които да създават заетост и да подобряват качеството на живот на хората.
Одобрените през тази година проекти по инвестиционната програма на територията на община Кирково са на стойност над 2,7 млн. лева, каза още областният управител. Той  пожела на жителите на общината много успехи през тази година, която е юбилейна за Кирково.  
Както вече съобщихме в сряда в общинския център Кирково празнично беше отбелязана 100-годишнината от създаването на общината. Общинските съветници приеха на тържествена сесия девиз – „Традиции и труд – достойно бъдеще”, предложен от ученичките Габриела Хубенова и Ангелина Иванова. 
Кметът на общината Сали Рамадан  представи проектите, които се изпълняват в Кирково. „Нека всички заедно да направи общината по-привлекателно, по-добро място за живеене”, каза кметът на общината. 
hard admin

*

Top