Трендафил Величков научил новината за първото място в АБВ… сред плажуващи кърджалийци във Фанари

Водачът на листата на формацията на Георги Първанов в Кърджали е провел първите си срещи с потенциални избиратели на … плажа във Фанари. Както първи 24rodopi.com писа, водач на листата е 34-годишният Трендафил Величков. Той е бил на 23 август в бийч бар „Хасиенда”, което е любимото място на кърджалийци това лято. Именно там Величков е научил, че е одобрен за водач.
Пазарджиклията Величов е завършил е „Финанси и кредит” в Украйна, специализирал „Политически мениджмънт и маркетинг” в Съвета на Европа. В момента е председател на Институт за младежка политика, член на съюза на българските журналисти, бизнесмен. Допреди година бил сочен за един от бунтарите в БСП, но последвал Георги Първанов в АБВ.
В Кърджали днес бе представена цялата листа на „Алтернатива за Българско Възраждане”.
Втора в листата а адвокат Венелина Милушева, трети е Симеон Симеонов, който работи в сферата на европейските проекти. На 4-та позиция  е доц. Дора Щерева, зам.-директор два мандата на филиала „Любен Каравелов”. Общинският съветник Стефан Ангелов, който бе начело на Областната дирекция на МВР, е пети. Следва Антоанета Гарева от младежката структура на АБВ, седми е адвокат Димитър Шереметев, бивш директор на Областната дирекция на МВР в Кърджали. Осми е Кирчо Павлов, бивш ръководител на дирекцията Гражданска защита в Кърджали, девети – Слав Георгиев, бизнесмен и специалист в сферата на IT технологиите , десети в листата е бившият областен управител Ангел Коджаманов.
24rodopi.com
На снимката: Трендафил Величков на концерт на Снуп Дог. Водачът на АБВ се надява на подкрепа от младите хора в Кърджалийско
hard admin

*

Top