Тръпката на турски бизнесмен по Цвета Караянчева излезе от форума на 24rodopi.com и разбуни ПГ на ГЕРБ

Тръпката на турски бизнесмен по Цвета Караянчева излезе от форума на 24rodopi.com и разбуни парламентарната група на ГЕРБ точно в Деня на влюбените.
На въпрос дали е верен слухът, че има обожател от ДПС тя искрено се зарадва и увери, че не е чувала за това“, пише за Караянчева столичен всекидневник.
Ще отбележим, че всичко тръгна от форума на 24rodopi.com. Повече от година нашенец, който има бизнес в Кърджали и Истанбул, пише активно под всички публикации в 24rodopi.com, в които става дума за народния представител Цвета Караянчева. Той открито признава, че е лудо влюбен в нея и я засипва с ласкави думи.  „Бонджук гьозлюм” (очи като мъниста – б. р.) – това е любимото обръщение на бизнесмена към народния представител.
Ще отбележим, че за около една година той е написал над 700 обяснения в любов, които разбира се, бяха игнорирани от администраторите на сайта. По обясними причини!? После се наложи да изчетем и изтрием още толкова мнения с негативни краски по адрес на редакцията заради недопуснатите любовни словоизлияния.
Репортер на 24rodopi успя да осъществи връзка чрез Фейсбук с анонимния обожател на Цвета Караянчева преди два месеца. Обяснено му беше, че тя е щастливо омъжена от 25 години и че няма как една медия да си позволи да публикува подобен род „кореспонденция”, че мъжът на Цвета „може да стане особено опасен, ако му предоставим IP-то на ухажора” и т. н.
След този виртуален разговор, любовните послания на бизнесмена поне във форума секнаха.
Самата Цвета Караянчева днес оборва твърдението на колегите си, че има ухажор, като посочва, че „нейната съпружеска връзка е от 30 г. и чувствата между тях наистина са оцелели. Партньорът й понякога й подарявал бижута, но сега предпочита пролетните цветя – лалета, зюмбюли…”И когато ми поднесе букет от лалета – аз се разтапям”, признава тя с щастлива усмивка.
След като сериозен столичен всекидневник писа за „слуха за обожател от ДПС”, позволяваме си да пуснем клипа, с който бизнесменът през цялата година настояваше да поздрави народният представител от Кърджали (вижте вдясно).
hard admin

*

Top