УБИЙСТВО В КРУМОВГРАД

Шестима са задържани в РУ-Крумовград за убийството на 36-годишен мъж от града. Инцидентът с кървав финал е станал тази сутрин, малко след 3 часа в центъра на Крумовград. Всички, замесени в случая, били на дискотека. Около 3 часа си тръгнал 36-годишният мъж, веднага след него излязъл един от компанията на шестимата младежи, подхванал спор, налетял на бой, присъединили се и останалите петима. В мелето 36-годишнияj получил жестоки удари и починал.  
След побоя шестимата потрошили маси и столове на заведение в близост до мястото на произшествието. След подадения сигнал в полицията са предприети незабавни издирвателни действия. На място е заловен един от извършителите на побоя, другите петима потеглили с автомобил. При организираните заградителни мероприятия са били задържани в района на село Пашинци. Задържаните лица в РУ-Крумовград са: Е.Ю./23/, Г.С./19/, М.Г./21/, М.С./21/, Б.Н./19/, Д.Г./18/. Компанията празнувала рождения ден на най-младия, който вчера навършил пълнолетие. На всички ще бъдат взети кръвни проби за алкохол. 
Трупът на убития е транспортиран за аутопсия в кърджалийската болница. Огледът на мястото на произшествието продължава с участието на полицаи от РУ-Крумовград, криминалисти от сектор “Противодействие на криминалната престъпност” в ОДМВР, прокурор от Районната прокуратура в Крумовград. Мотивите за убийството са в процес на изясняване. По първоначални данни най-вероятно става дума за стара лична неприязън. Образувано е досъдебно производство за убийство.

Спасов

*

Top