Убитите сестри в Берлин – с роднини в Кърджалийско!?

Убитите в Германия две сестри имат родните в Кърджалийско, пишат читатели на 24rodopi от Берлин.
„Турчин е застрелял две българки в град Нойкьолн. Убитите жени са били сестри. Едната, на 33 година, е починала на място, а другата, която е била на 38-година, е починала по-късно в болницата”, съобщи в. “Берлинер цайтунг”.

Стрелецът е 45-годишният Мехмед Й., бивш приятел на една от двете жени, с когото тя се разделила преди година и половина. През последните месеци турчинът искал да се съберат отново и е заплашвал бившата си приятелка с убийство, ако не се съгласи. Заради това му е повдигнато обвинение за принуда, като делото трябвало да започне на 6 февруари.

Преди десетина дни двете българки отворили в града закусвалня, която потръгнала добре. Случаен клиент е станал свидетел на случващото се в заведението и спрял преминаваща патрулна кола на улицата.

Органите на реда не са успели да пристигнат навреме, за да предотвратят убийството, но са арестували Мехмед на местопрестъплението, пишат още германските медии.

„Убити са две сестри, туркини от България. Нойкьолн е предградие в Берлин. Нуртен е била на 33 години, а сестра й Гюлтен – на 38год., с 2 деца. В нашите среди се говори, че родата им е в Кърджалийско”, разказаха нашите читатели.
„Убиецът, който е на 45 години, е застрелял с 10 куршума бившата си приятелка Нуртен. След което застрелва и сестра й. Мотивът – ревност”, поясняват още те.
hard admin

*

Top