Ученици събират подписи в подкрепа на кабинета Орешарски

ucheКолко струва подкрепата на правителството на Орешарски? От ученическа гледна точка може би, един ден на басейна, сладолед и нова модна дрешка… А дават ли си сметка какво всъщност правят учениците? Подкрепят правителството, свалят президента, или това тях изобщо не ги интересува а единствената им цел е лесното припечелване на малко джобни…

 

 

Непълнолетни разпространяват подписка в подкрепа на кабинета Орешарски в центъра на Кърджали по нареждане на депутата от БСП Милко Багдасаров. Момичета и момчета от училище „Петко Р. uc2Славейков“, на което доскоро Багдасаров беше директор, събират подписи пред партийния офис на левицата, известен като „Червеното“, в градската градина и на още няколко ключови места в града. В обръщението, съпровождащо подписката, се казва, че само работещи парламент и правителство ще извадят страната от кризата. От години дългогодишният областен лидер на БСП Багдасаров ангажира учениците си в партийни инициативи, в явна политическа реклама и предизборни кампании на столетницата. „Този път ги е впрегнал да спасяват потъващия кораб на Орешарски“, коментираха кърджалийци.  Днес в подписката се включи и областният управител Бисер Николов.

Източник: delniknews.com

hard admin

4 Comments

 1. анонимен said:

  Аз съм в подкрепа на сегашното правителство. То трябва да бъде оставено поне 100 дни да работи. Нека младите през това време да се организират, обединят и ясно да си определят исканията , платформата и евентуално хората с които могат това да постигнат, но без нито едно име от досегашните.Без партия, име и т.н. от досегашните или замесен по някаккъв начин където и да било волно или неволно. Няма “%интелектуалци4 или простолюдие.

 2. Krumovgrad-BG on Facebook said:

  анонимен commented on Крумовград он-лайн:

  Аз съм в подкрепа на сегашното правителство. То трябва да бъде оставено поне 100 дни да работи.Виж още…

 3. Milko said:

  И кво ся 100 дена да ги оставим, да си направят далаверите тъй ли?
  Да кажем, че тези “губят” (меко казано) по 1 000 000 на ден за 100 дена са 100 000 000… Не благодаря!

 4. Krumovgrad-BG on Facebook said:

  Milko commented on Крумовград он-лайн:

  И кво ся 100 дена да ги оставим, да си направят далаверите тъй ли?
  Да кажем, че тези “губят” (меко казано) по 1 000 000 на ден за 100 дена са 100 000 000… Не благодаря!

*

Top