Фалиралият преди 20 години Петър Косев обяви гладна стачка, иска пари за ток

Фалиралият преди 20 години бизнесмен Петър Косев обяви гладна стачка тази сутрин пред сградата на Общинска и Областна администрация в Кърджали. С националния трикольор и табела в ръка той застана пред входа на „Белия кораб”. Косев е вторият човек в Кърджали, който само за седмица обяви гладна стачка. Както вече 24rodopi.com писа, Севдалин Чандъров обяви гладна стачка пред Съдебната палата, след като съдът присъди родителските права на 7-годишната Жасмина на майката, която е румънска гражданка.
„Вече живея като животно, без ток, в общинска къща. Става дума за тежка трагедия. Изпратих от този свят трима души. Голямата ми дъщеря бе изнасилена и е в психиатрията. Средната се разболя от множествена склероза. Малката изпратих при майка й. Условията, в които живея, не позволяват да ги прибера при мен”, обяви Косев.
От години Косев търси съдействие от институции, бизнесмени, граждани.
Една от партиите се възползва от човешката драма и се появи край Косев. Фалиралият бизнесмен е обявявал гладна стачка и в предишни години, като дори заплаши да се самозапали. В зората на демокрацията той беше най-богатият човек в Кърджали, но след като се опита да върти бизнес с алкохолната мафия, загуби всичко.
24rodopi.com
Снимка: Георги Кулов
hard admin

*

Top