Фармацевтична верига от Бурса направи дарение за болницата в Ардино

Гюнер ШЮКРИ
Собственикът на веригата от аптеки „Йеткин” от Бурса Джемал Шен направи дарение за болницата в Ардино. Със съдействието на приятеля на ардинци Идрис Юздоан за втори път през тази година фармацевтичната компания от южната ни съседка изпрати медицински консумативи за нуждите на здравното заведение.
Хуманитарната помощ бе  връчена на управителя на лечебното заведение д-р Адам Персенски от кмета на общината Ресми Мурад, заместника му Изет Шабан и председателя на общинския съвет Сезгин Байрям. На събитието присъстваше и общинският съветник Юксел Исмаил.
Хуманитарната помощ включва универсални медицински консумативи – лекарства от първа необходимост, игли, спринцовки, дезинфекционни разтвори. С протокол дарението бе прието от комисия, назначена от управителя на болницата д-р Адам Персенски.
От свое име и от името на целия колектив д-р Персенски, кметът Ресми Мурад и председателят на болничното настоятелство Сезгин Байрям изразиха искрена благодарност към собственика на веригата аптеки „Йеткин” Джемал Шен за хуманитарния му жест.
24rodopi.com
hard admin

*

Top